<<< AVI DivX to DVD SVCD VCD Converter 2.2.2 >>>

slash_007

Üye
10 Nis 2007
133
2
avi-divx-to-dvd-svcd-vcd-.jpg


AVI DivX to DVD SVCD VCD Converter 2.2.2 | 6150 KB


TANITIM / INTRODUCTION
Türkçe

AVI DivX to DVD SVCD VCD Converter bir video biçimi dönüştürme ve düzenleme yazılımıdır. AVI, DivX, XviD, MPEG, WMV, ASF dosyalarını VCD, SVCD, DVD biçimlerine dönüştürebilmektedir. Dönüştürme işleminin yanı sıra video dosyaları üzerinde parçalama ve birleştirme işlemleri de yapabilen yazılım kolay kullanımlı bir arayüze sahiptir. Yüksek hızda bütünleşmiş MPEG kodlayıcısı ile DVD-Video dosyaları ve VCD/SVCD yedek dosyaları oluşturup bunları üçüncü parti bir yazılımla VCD/SVCD/DVD disklere yazdırabilme imkanı da sunan yazılım 4:3 ve 16:9 video görüntüleme boyutlarını desteklemektedir. Videoların frame rate yani ekran yenileme değerleri üzerinde de işlem yapabilmenizi sağlamaktadır. Çoklu dosya dönüştürme, NTSC/PAL ayarlama desteği, video boyutlarını değiştirme ve sürükle bırak işleminin yapılabilmesi gibi ek özelliklerle daha da güçlenen yazılım bir video düzenleme aracından beklenenleri vermektedir.

English
Supports AVI, DivX, XviD, MPEG, WMV, ASF to VCD,SVCD,DVD compatible MPEG format Supports AVI, DivX, XviD, MPEG, WMV, ASF to VCD SVCD image(*.BIN,*.CUE) and DVD-Video files(*.IFO,*.VOB,*.BUP) Batch files conversion Output size adjustment, output quality adjustment Cut unwanted parts by specifing start time and end time Add subtitile onto the output video NTSC/PAL setting options for DVD, VCD, SVCD exporting Support "Drag and Drop" from Windows Explorer Custom define the output audio volume. Add letterbox to keep the original aspect ratio Support large video file, even large then 2GB Fast conversion speeds and high quality Simple GUI and very EASY to use.

Dosya Türü / File Extension: RAR
Dosya Boyutu / File Size: 6.15 MB
Dosya Şifresi / File Pass: YOK / NONE

Screenshots: 1#

İNDİR / DOWNLOAD


https://tik.lat/pgD8s

SEVİYELİ BİR PAYLAŞIM ADINA:

İYİ GÜNLER DİLERİM VE HERŞEY GÖNLÜNÜZCE OLSUN...


<=== SAYGILAR ===>


Ey mavi göklerin beyaz ve kızıl süsü
Kızkardeşimin gelinliği şehidimin son örtüsü!
Işık ışık dalga dalga bayrağım
Senin destanını okudum senin destanını yazacağım.
Sana benim gözümle bakmayanın
mezarını kazacağım.
Seni selamlamadan uçan kuşun
yuvasını bozacağım.
Dalgalandığın yerde ne korku ne keder...
Gölgende bana da bana da yer ver !
Sabah olmasın günler doğmasın ne çıkar.
Yurda ay yıldızın ışığı yeter.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.