Hile yazılımı yapmak için hangi dilleri bilmek lazım

xCrownly

Üye
22 Şub 2021
97
8
C +
Selam Değerli THT Üyeleri herkese iyi günler
Hile yazılımı kodlamak istiyorum öğrenmek amaçlı denemek amaçlı hangi dilleri öğrenmem lazım yardımcı olursanız sevinirim
 

meami21

Katılımcı Üye
26 Eyl 2013
850
26
Eskişehir
Bu konuya bir göz atabilirsiniz.
Başlangıç içinde Cheat Engine adlı programı araştırıp kullanmanı tavsiye ederim hile yazarken ihtiyacın olacak. Basit oyunlara özellikle offline oyunlara kod yazmadan bu program ile hile yapabilirsin.
 

Maveraün Nehr

Blue Expert / Head of Malware Team
25 Haz 2021
1,010
2,015
41.303921, -81.901693
Selam Değerli THT Üyeleri herkese iyi günler
Hile yazılımı kodlamak istiyorum öğrenmek amaçlı denemek amaçlı hangi dilleri öğrenmem lazım yardımcı olursanız sevinirim
Bahsettiğiniz metin2, wolfteam gibi oyunlar ise form uygulaması barındıran her türlü yazılım dilinde hile kodlamanız mümkün.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.