Iki laptopu birbirine bağlamak

emiqq16

Üye
2 May 2020
72
0
Merhaba arkadaşlar , bende bir adet laptop var yanımda bitane de fazladan laptop var ikisinde de hdmı girişi var bendeki laptopun ekranını hdmı kablosu ile yandaki laptopa aktarabilir miyim ?
 

Rainshy

Uzman üye
10 Tem 2013
1,896
3
Sanırım bunu bir sonraki yüzyılda görürüm tabi ölmezsem.Öyle birşey varsa bende 6 tane var hepsini birbirine bağlarım çember gibi dönerim ortasında :D
 

Rainshy

Uzman üye
10 Tem 2013
1,896
3
Yok kardeşim,
Dual monitors yaparsın ancak HDMI kablosu ile tabi girişleri VGA istemezse orası ayrı bir konu,
HDMI laptop>laptop veya PC>PC geçişi olmaz. Çünkü ikiside stereo jak girişlidir. DVI kablosuna gelecek olursak o aslında dijital alanlarda baş gösterir.
Kısacası maalesef.
 

'Black Warrior

Yaşayan Forum Efsanesi
8 Ocak 2013
12,132
5
E5
Maalesef iki laptopdaki hdmi portları yalnızca çıkış yaptıklarından dolayı yapamazsın. Windowsun remote desktop aracı ile iki laptobu daha kolay birbirleri ile kullanabilirsin.
 

Dark Cloud

Üye
16 Eyl 2018
95
1
Maksat hdmi ile bağlamaksa mümkün değil.

Ancak maksat bağlamak ise mümkün. Remote desktop yazılımları işini görür. Team viewer olsun windows remote desktop olsun...
 

Mekri

Üye
16 Ocak 2019
56
0
teamviewer ve AnyDesk bu iki programı kullanmanızı tavsiye eden üyelerimiz olmuş kesinlikle kullanmamanızı tavsiye ederim. Bu iki programlar illa ki işimizi görüyor lakin yanı sıra çokta sorunlar çıkarıyorlar. tw ve anydesk gibi ve benzeri programlara taş çıkaracak Alpemix programını kullanmanızı tavsiye ederim saygılarımla.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.