Çözüldü İnstagram Hesabım Çalındı..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Arifcanekmekcii

Katılımcı Üye
15 Mar 2017
433
3
Istanbul
Merhabalar kısa süre önce instagram hesabım çalındı ve çalan kişiyi biliyorum konuşmalarımız duruyor. EGM ye başvurdum şimdilik bir sonuç çıkar mı yoksa uğraşmamazlıktan gelinir mi ? daha önce yapan oldumu ?
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

4UR0R4

Katılımcı Üye
14 Ocak 2018
670
6
T.C
Çalmanin da suçu var fakat eğer hesabinizda birşey yaptıysa sucu daha büyük olur .
İyi Forumlar İyi Günler .
 

Zeron.

Kıdemli Üye
24 Eyl 2013
3,075
5
Moscow
Maddi ve manevi zarar ugramadiysan bosuna ugrasma derim. Ha su var, hesabini calan kisiyi biliyorsan ve kanit varsa muhakkak ilgilenirler ve ilgilenmek zorundalar. Bilisim suclari agir isler fakat kesinlikle sonuc verir. Gecmis olsun dileklerimle..
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.