Kulaklık Sesi Kötümü Geliyor Buyrun Çözüm Burada

dragatla

Katılımcı Üye
6 Ocak 2013
661
0
Bugün bimeks ten snopy sn-012a di galiba böyle kulaklık aldım 11 tl ye taktım bi şarkı açtım ses çok boğuk geliyor kalın ses geliyor iğrenç di yani pişman oldum aldığıma sonra düşündüm bunu nasıl çözebilirim diye kulaklığın ekolayzır ayarlarını düzenleyince ses düzeldi şuan çok daha iyi ses alıyorum aynı sorunu yaşayan varsa çözümü söylemek istiyorum.

PC'den Sağ Alttaki Ses İşaretine Sağ Tıklayın

Kayıttan Yürütm Aygıtlarına Tıklayın

Hapörler işareti veya kulaklık işareti olailir oraya girin

Sonra Üstten Geliştirmeler Kısmına Tıklayın

Sonra Orda 5-6 Tane Şey Göreceksiniz Yanında Tik İşaretleri Var Ordan Ekolayzer e tıklayın sonra tik atın

Sonra orda altta AYAR Kısmı var oraya tıklayın ordan sizinki büyük ihtmal YOK olarak seçilmiştir siz ordan "Rock" - "Güçlü" - "Tiz" Bu 3'ünden birini seçerseniz o boğuk sesten kurtulmuş olursunuz.
 

dragatla

Katılımcı Üye
6 Ocak 2013
661
0
Arkadaşlar bu dediklerim malesef sadece pc de geçerli tel Dr şarkı dinlerken kulaklık eski sesine dönüyor onu çözemedim
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.