Log Tutmayan Ücretsiz VPN Var mı?

meami21

Katılımcı Üye
26 Eyl 2013
850
26
Eskişehir
CyberGhost vpne bakabilirsiniz;

CyberGhost, gelişmiş arayüz kullanımında sıkıntı yaşayabilecek olan ancak çevrimiçi güvenlikleri için sıfır kayıt politikasının önemli olduğunu bilen yeni başlayan kullanıcılar için harikadır.

Hizmet bireysel gizliliğe önem verdiği bilinen (2012’de AB veri saklama yasasını reddeden ilk ülkelerden biridir) Romanya’da yer alır. Bu sayede CyberGhost sıfır kayıt politikasını uygulamaya devam edebilir. Trafik ve bağlantı ile ilgili herhangi bir veri izlenmez veya saklanmaz.

Bununla birlikte, bazı kişisel bilgiler ve fatura bilgileri alınmaktadır. Buna dolandırıcılığı önleme amacıyla IP adresinizin alınması da dahildir. Ancak bu bilgi “anonim bir şekilde saklanmaktadır” ve CyberGhost hiçbir bilginin kullanıcı etkinliği ile bağlantılı olamayacağını garanti etmektedir.
 

masonz

Uzman üye
12 Ocak 2021
1,283
222
Tek Başına Bir Teşkilat
Merhaba değerli üye ExpressVPN CyberGhost ProtonVPN bu vpnler log tutmadıklarını söylüyorlar ama ne kadar doğru bilemiyoruz
tabi ki herhangi bir suç işlemede karşı taraf şikayetçi olursa bilginizi paylaşabilirler. Onun dışında kali linux üzerinden anonsurf ve torghost aracını
kullabilirsin her bir kaç dk da ip adresinizi değiştiriyor.

𝓲𝔂𝓲 𝓯𝓸𝓻𝓾𝓶𝓵𝓪𝓻
 

GoldenBow

Katılımcı Üye
30 Tem 2017
483
209
Merhaba, log yani kayıt tutmadığını iddia eden vpn isimleri şu şekilde fakat vpn kullanarak gizliliğinizi tam anlamıyla koruyamayacağınızı da belirtmek isterim.

  • ExpressVPN
  • CyberGhost
  • Private Internet Access
  • ProtonVPN

İyi forumlar dilerim.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.