Çözüldü Overclock

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

emirhansari1

Yeni üye
11 Mar 2019
31
0
Kayseri
Öncelikle selamun aleyküm arkadaşlar bilgisayarım benim baya yavaştı hızlandırmak için biraz araştırdım ve overclock çıktı karşıma işlemcim intel pentium 2160 1.8Ghz overclock videosunu izledim az çok bişeyler yaptım fakat yaptıktan sonra bilgisayar açılıyor fakat mönitöre hiç bir şekilde bir şey gelmiyor eski ayarlarına nasıl çevirebilirim? Lütfen yardımcı olunuz.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

hayalet18

Kıdemli Üye
3 Şub 2015
2,327
2
ERMENISTAN
emirhansari1
bios pilini sök power kablosunu çek ve 30 saniye güç düğmesine bas bilgisayar içindeki elektirik boşalır tekrar pili tak ve kablosunu tak çalıştır yada görüntü gelirse biosa gir bios ayarlarında default ayarlar yap save yap çık
bilgisayar özelliklerini yazarsan yardımcı olurum
anakart hdd power ekran kartı işlemci ram
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.