S-çalıcı ~ By Slayer49// Karake

karake

Katılımcı Üye
15 Ocak 2018
716
2
Loading...


+ Üyelik adınız : Karake
+ Programın ismi : S-ÇALICI
+ Programın sürümü : 1.0
+ Kullanılan programlama dili : java
+ Programın ve kaynak kodunun adresi: Slayer49
+ Açıklama : Şaka virüsünü tanıtacağım, Programı Troll amaçlı sm araçlı her şekilde artık durum neyi gösterir ise o şekilde kullanıla bilir daha detaylı program yapımı için Slayer49 ile iletişime geçmeniz yeterli olacaktır.
+Programın kullanım amacı ve özellikleri : Program Şaka Amacı İle Yapılmış Bir Şaka Virüsüdür. Her Hangi Bir Zarar Vermez Veya Veri Çekmez Sadece Görünüşte Çalıyormuş Havası Verir Buda Karşı Tarafı Korkuta :)
+ Programın Sistem Gereksinimleri : Android 4.0 ve üzeri
+Programın Ekran Görüntüsü :

8FghTS.jpg


a6pFxH.jpg


+Programın Ekran Videosu:

[ame]https://www.youtube.com/watch?v=xX2_7UsULRU[/ame]

Not : Programı SM için güncellenmesini istermisiniz ?

+Programın İndirme Linkleri :
https://tik.lat/F5Rsh
+Programın Virüs Totali :
https://tik.lat/Bunbu

 

PROHACKTR41

Uzman üye
16 Mar 2017
1,916
2
desene slaye iş başında
eline saglık
edit;reklam olması kötü olmuş
 
Son düzenleme:

karake

Katılımcı Üye
15 Ocak 2018
716
2
Loading...
desene slaye iş başında
eline saglık
edit;reklam olması kötü olmuş

Reklam Olma Sebebi, Slayerin bir gelir elde etmesi lazım yani programları yapıyor vakit harcıyor bir yandan da gelir elde etmesi lazım dimi ve bu tarz programlarda genelde reklam olur ve her yerine reklam basarlar takipçi sitelerinde vs.. görmüşsündür belki yani program beleşe çalışmıyor bak reklam var havası yaratmak için :)
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.