SEO için hangi çalışmaları yapabilirim, hangi paketleri satın alabilirim ?

themagicword

Kıdemli Üye
8 Tem 2014
2,068
2
Şu an güncel olarak seo için sitemde hangi çalışmaları yapabilirim ? Ayrıca SEO paketleri satan (Backlink,makale vs.) satıcılardan hangi hizmetleri satın alabilirim (almalı mıyım ?) Cevap yazan arkadaşlara şimdeden teşekkür ediyorum :)
 

PasTiEl

Katılımcı Üye
5 Haz 2015
327
0
Selamlar ;
Makale alacaksanız, paraya kıyıp yazmasını bilenden almalısınız. Türkçe bilgisi yarım yamalak, noktalamadan habersiz kişilerden makale satın almamalısınız. Ayrıca alacağınız makalelerin bir konuya değinmesine özen gösterin, yani sitede hem oyun makalesi hem de siyasetle ilgili bir makale bulunmasın. Acayip itici duruyor, insan okurken bu kadar mı click açlığı çekiyorsunuz demeden duramıyor, başarılar.
 

Rapture

Kıdemli Üye
16 Eyl 2018
3,578
1,405
Black Sheep
Ya makale almak çok tuhaf. Madem yazmayı bilmiyosun neden blog kuruyosun? Ama şöyle bir şey var, googleyi aç en güncel başlıklar üzerine yazı dene kendini geliştir. Blacklink almana gerek yok mevcut var forumda.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.