[TARTIŞMA] Sizce Geleceğin Programlama dili

siberdrone15

Kıdemli Üye
20 Ağu 2016
4,446
3
evet arkadaşlar sizin favori diliniz ve gelecek vaaz edeceğini düşündüğünüz dil nedir. Benimki sanıırm Python.​
 

SessizKalpler

Kıdemli Üye
17 Ocak 2016
4,911
22
.
Gelecekte tek bir dil ortaya çıkacak ve evrensel olarak tüm programsal bileşenlerde uyum içerisinde kullanılabilecek.

Şimdi bu nereden çıktı diyebilirsiniz?

Sadece tahminim :)
 

white shade

Uzman üye
24 Eki 2014
1,832
13
Mars
Bence yeni nesil yapay zeka yazmak için programlama dili gelistirecekler. Sonrasinda yapay zekaya yazdiracaklar herşeyi. Yapay zekayi yazmak için x(salladim) dilini kullanicaz. Geri kalanı o yapacaktır.
 

Mr1302kurt

Yeni üye
15 Mar 2018
32
0
assembly ye geri döncez. yukarda bir kardeşimin yazdıgı gibi, bir evrensellik oluşup, her dilin assembly kökünden, ordan, öyle yürürler yani :D
 

KoDa

Uzman üye
14 May 2016
1,438
1
127.0.0.1
Python , C , C++ , Js , vb diye düşünüyorum çünkü
c# gibi diller daha çok uygulama görsel uygulama nasıl anlatsam bilemiyorum yani gelecek yapay zekadan geçiyo o yüzden mesela geçen kurs gördüm ki hep görüyorum hepsi (C veya python hakkında)
bilemiyorum javada olabilir ama not C#
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.