Taşınabilir Harddiske Kali Linux Kurmak ?

4natolia

Katılımcı Üye
13 Ocak 2018
477
4
Nereye !
Değerli Forum Üyeleri
amsung M3 1TB 2.5' USB 3.0
almış bulunmaktayım bunun içine kali linuxu kurabilir miyim yani taktığım zaman kali linuxa bunla girebilir miyim
yani nasıl anlatsam bilemedim işletim sistemini linux yapmadan veya virtüal machineye girmeden ben direkmen bu aygıttan basıp kali linuxu normal bir işletim sistemi gibi kullanabilir miyim kullanabilirsem nasıl yapıcam
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Quality38

Uzman üye
8 Ocak 2017
1,219
2
Dual boot yapabilirsin. Bende SSD üzerine kurdum kali linuxu. Şuan SSD cihazımda hem Windows 10 hem de Kali Linux 2020.2 kurulu. Hiçbir sıkıntı yaşamıyorum.
 

Warez7

Uzman üye
19 May 2018
1,425
5
Dostum son sürümlerden uzak durmanı tercih ederim çünkü persistence dediğimiz kısım son sürümlerde bulunmuyor aşağıya video linki bırakacağım sana onu izlemeni tavsiye ederim bi de rufus ile kolay bir şekilde yazdırıp sonra attığım video ile kurabilirsin.
[ame]https://www.youtube.com/watch?v=DY66hc5rUxU[/ame]
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.