Telefon Dinlemek...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yennn

Uzman üye
18 Şub 2011
1,291
0
Asgardia
Suçunu biliyorum lütfen kimse ne suç alacağımı ya da neticelerini söylemesin. Telefon dinlemek istiyorum. Server aracılığı ile olabileceği düşüncesindeyim. Ya da başka yol varsa bilen yazabilir mi ?
 

ihan3t

Kadim Üye
7 Şub 2012
5,018
24
o kadar kolay bişi olduğunu sanmıyorum boşa heves etme bence yoktur öyle bişi olsa düşünsene bir herkez birbirini dinler ...:)

mahkeme kararıyla polis teşkilatı dinleyebilir telefon görüşmelerini değil mi komutanım. Ama arkadaş yasal yollarla istemiyor sanırsam bencede olanaksız şimdilik.
 

[H]acker[S]oFi13

Uzman üye
13 Eki 2010
1,805
0
"ihan3t" Arkadaşıma Katılıyorum.. Milletin ÖzeL Hayatını Karıştıramazsın. Polisler Bile DinLerken Mahkemeden İzin Alıyorlar Ve Bu Konu Çok Açıldı. Ama Ne Yazıkki Bir Yöntem Yok.
 

NeymaR*

Kıdemli Üye
29 Ocak 2012
2,209
0
Kardeşim Saçmalamayın yaw bu konu kaç kez açılmıştı böyle birşey imkansız zor diye birşey yoktur ama imkansız wardır :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.