Telefonlardan hangisi dahi iyi

JonGoo Winson

Yeni üye
12 Haz 2019
15
0
İstanbul
Arkadaşlar lütfen konuyu başka yere taşımayın yarın telefonu alacağım allahın izni ile son saatler resmen. konu ön planda olursa cevapte gelir.

Samsung Galaxy A10 VS Samsung Galaxy M10
Ve Hangi Renk Almalıyım?

Samsung M10 Epey'de Bakınca Özellikleri Daha İyi İncelikten Yazılıma Olsun Ama Nedense A10 Diyorlar birde size sormak istedim?
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Violentoo

Yeni üye
11 Nis 2019
12
0
izmir
A10 gzüel bence arkadaşım kullanıyor.Çok güzel bir telefon çözünürlük felan ben beğendim M10'u pek fazlabilmediğim için bunun hakkında yorum yapamicam ama bu senin seçimin hayırlı kullanımlar :)
 

GroMsx125

Kıdemli Üye
5 Haz 2016
3,018
5
23
J A P O N Y A
A10 özellik bakımından daha iyi ama M10 alsan, hafıza dışında keşke A10 alsaydım demezsin zaten SD Kart takabilirsin ama A10 al.
 

Shorpm

Uzman üye
11 Ara 2015
1,176
8
Underground
Neden Samsung aılıyorsun ki? Huawei al. Google ile aralarındaki sorundan dolayı almıyorsan hata ediyorsun. Google'ın kazandığı yıllık gelirin en büyük payı Huawei'ye ait. Böyle bir markayı tek kalemde silecek değiller göz korkutuyorlar. Ha oldu da sildi diyelim. Huawei yeni işletim sistemi üretmeye başladı ve neredeyse sonuna geldi bile. Xiaomi ve OPPO gibi markalar da Huawei'in yeni işletim sistemini test ettiklerinde hızlarına hayran kaldıklarını dile getirdiler. Ve Android'e göre %60 daha hızlı gözüküyor şuan.
 

GroMsx125

Kıdemli Üye
5 Haz 2016
3,018
5
23
J A P O N Y A
Gerek var mı? Samsung bence Huawei'den daha iyi Google'den ban yedi şimdi kendi yazılımını yapıyo, bir sürü açık çıkacak lag ve kasmalar olacak her cihaz için düzeltene kadar bir ömür biter. Gerek yok zehir gibi yerleşmiş düzene girmiş Android Galaxy'ler varken. İmkanın varsa Galaxy S8 al derim ama M10 ve A10 arasında kalan birisine S8 pahalı olur :) Ama 2.el alırım diyorsan alma :D
 

GoDCrueL

Üye
8 Eki 2007
68
0
Merhaba; öncelikle samsung dan uzak durmanı önereceğim. Çok uzun yıllar kullandım ve ısınma problemleri can sıkıyordu. Suan xiaomi redmi 5 plus kullanıyorum ve gayet memnunum.Xiaomi Note 7 almanı tavsiye ederim veya samsungla eş değer hangisi ise fiyat bakımından alabilirsin.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.