THT Beşiktaş J.K. 1903 Fun Clup

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

_EReNCaN65

Adanmış Üye
19 Eyl 2008
6,402
2
VAN
Altıntop heyecanı

Kara Kartal durmak bilmiyor

Beşiktaş'ta Hamit Altıntop heyecanı yaşanıyor... Sezon başında yaptığı flaş transferlerle adını tüm Avrupa'ya duyuran, şimdi de ara transfer dönemine hızlı bir giriş yapan Kara Kartal'ın yeni hedefi Hamit Altıntop oldu. Önce Fernandes, ardından Simao Sabrosa veHugo Almeida'yı renklerine bağl...ayarak rakiplerine adeta gözdağı veren siyah-beyazlıların rotasını Bayern Münih'in tecrübeli oyuncusu Hamit Altıntop'a çevirmesi Beşiktaş camiasında büyük bir heyecan yarattı.

UEFA Kupası sürpriz olmaz

Siyah-beyazlı ekibin futbol komitesi başkanı Serdal Adalı'nın, yıldız futbolcuyla bir görüşme yapması taraftarların takdirini aldı. Beşiktaşlılar, sanal alemde yaptıkları yorumlarda, "Bu sezona iyi başladık ama yaşanan sakatlıklar nedeniyle ilk yarıyı istediğimiz yerde tamamlayamadık. Üç çok önemli yıldızla, kadromuz güçlendi. Şimdi Hamit Altıntop'u da alırsak, gerçek anlamda ligin tozunu atarız. Hatta UEFA Kupası'nı almamız bile artık sürpriz olmaz" ifadelerini kullandılar.

 

_EReNCaN65

Adanmış Üye
19 Eyl 2008
6,402
2
VAN
Bir Mourinho eksik!

Beşiktaş transferi abartınca Portekiz gazeteleri Siyah-Beyazlılar'ı manşetlere taşıdı, haberlere bomba yorumlar yağdı: Quaresma, Simao, Almeida ve Fernandes aynı formayı giyecekse, o takımın başına Mourinho geçmeli!
fft1mm1292148.jpg

Beşiktaş üst üste Portekizli yıldızları renklerine bağlayınca, Portekiz basının da ilgisi Siyah-Beyazlı kulüp üzerine yoğunlaşmaya başladı. Gazetelerin spor sayfalarında neredeyse her gün Beşiktaş ile ilgili bir haber yer alırken, televizyon kanallarında da Kara Kartallar tartışılmaya başlandı. Ricardo Quaresmanın ardından Simao Sabrosa, Manuel Fernandes ve Hugo Almeidayı transfer eden Beşiktaşın bu hamleleri Portekizde büyük yankı uyandırdı. En ilginç yorumlar ise gazetelerin internet sitelerinde haberlerin altında yer aldı. Portekizli futbolseverler, Quaresma, Simao, Almeida ve Fernandes Beşiktaş formasını giyecekse, artık o takımı Jose Mourinho çalıştırmalı diyerek esprili bir şekilde durumu özetledi

Yıllık 10 milyon Euro
Real Madrid çalıştıran ve dünyanın en iyi teknik direktörü olarak gösterilen Jose Mourinho, İspanyol devinden senelik 10 milyon Euro kazanıyor.
 

cansın

Özel Üye
27 Nis 2008
8,788
31
Schuster Bobo’yu A takıma Almadı

schusterfernandesidogru.jpg


Schuster as takım olarak nitelendirilecek futbolcuların arasında Bobo’yu dahil etmedi.
Beşiktaş, bu sabah yaptığı antrenman ile hazırlıklarına devam etti.

Süper Lig'in ikinci yarısı öncesi Antalya'da çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, bu sabah yaptığı antrenman ile hazırlıklarına devam etti.

Antalya'nın Belek beldesinde yapılan çalışmaya kamp kadrosunda bulunan 29 futbolcuda katıldı. Tedavileri tamamlanma aşamasına gelen Ekrem, Nihat, Onur ve Necip takımdan ayrı koşu yapmakla yetindiler.

Teknik direktör Bernd Schuster yönetiminde yapılan antrenman kondüsyon ve pas çalışması ile başladı. Daha sonra iki gruba ayrılan Siyah Beyazlı oyuncular hücum varyasronları, şut ve frikik çalışmaları yaptılar. Hücum varyasyonlarında Quaresma, Fernandes ve Simao attıkları goller ve yaptıları ortalar ile öne çıkarken, frikik atışlarında Almeida'nın sol ayağı ile attığı goller göz doldurdu.

Portekizli oyuncu sert vuruşları ile kaleyi koruyan Cenk ve Hakan'a goller atarken, diğer takım arkadaşları Almeida'yı attığı her golden sonra alkışlarla tebrik ettiler.

Öte yandan teknik direktör Schuster, Almeida, Guti, Quaresma, Fernandes, Nobre, Simao, Ernst, Aurelio gibi as takım olarak nitelendirilecek futbolcuların arasında Bobo'yu dahil etmedi. Bobo şut ve varyasyonları çalışmasını A2 takımdan hazırlık kampına getirilen oyuncularla birlikte gerçekleştirdi. Brezilyalı oyucunun Schuster'in bu tercihine oldukça bozulduğu ve morelinin iyi olmadığı gözlenirken, antrenman sırasında sık sık sahanın diğer tarafında çalışan as takım oyuncularının antrenmanını gözlemledi.

Öte yandan Beşiktaş yönetimi antrenmana çıkarma yaptı. Siyah Beyazlı kulübün yönetim kurulu üyeleri Serdal Adalı, Cengiz Zülfikaroğlu, Fahrettin Cüroğlu, Orhan Saka, Doğan Küçükemre, Mehmet Soysal, Engin Baltacı, Sinan Vardar ve Ahmet Akpınar sabah yapılan antrenmanı izlediler.

Beşiktaş bu akşam Sivasspor ile yapacağı hazırlık maçı ile Antalya kampına devam edecek. Siyah Beyazlı takımda yeni transferleri Simao, Almeida ve Fernandes'in henüz lisansları çıkmadığı bu oyuncudan sadece ikisi Sivasspor'a karşı görev yapabilecek.

Ayrıca Beşiktaş bir süredir temas halinde olduğu Sezer Öztürk için yarın Eskişehirspor ile son bir görüşme yapacak. Siyah Beyazlı takımın futbol komitesi başkanı Serdal Adalı yarın akşam Antalya'da Eskişehirspor başkanı Halil Ünal ile bir araya gelecek.
 

cansın

Özel Üye
27 Nis 2008
8,788
31
Altyapı Yer Değiştiriyor

53708.jpg


Beşiktaş yönetimi dün sabah Antalya'da olağan toplantısını yaptı. Toplantının ana gündem maddesi Beylikdüzü Belediyesi'nin, 'Beşiktaş'ı ilçemizde görmekten gurur duyarız. Uygun arazi tahsis edebiliriz. Altyapınızı buraya taşıyabilirsiniz' şeklindeki teklifiydi. Yönetimin, belediyenin bu önerisine sıcak baktığı öğrenilirken, konuyu inceleyecek olan yöneticiler Orhan Saka ve Sinan Vardar'ın tesisler ile ilgili detaylı bir rapor hazırlayacağı belirtildi.
 

cansın

Özel Üye
27 Nis 2008
8,788
31
Beşiktaş, Fink’in Sözleşmesini Dondurdu.

finkeitalyantalip.jpg


Beşiktaş, Fink’in sözleşmesini sezon sonuna kadar dondurdu.

Beşiktaş'ta sıcak gelişme..

Fink'in sözleşmesini sezon sonuna kadar donduruldu. ...

Bu gelişmeden sonra gözler Almeida'nın lisansına çevrilmişti. Beklenen haber çok geçmeden geldi.

Beşiktaş'ın Portekizli yeni transferlerinden Almeida'nın lisansı çıktı. Portekizli oyuncunun bu akşam oynanacak kupadaki Manisaspor maçında forma giymesi yüksek ihtimal ancak buna Teknik Direktör Bernd Schuster karar verecek. Alman hoca görev verirse golcü oyuncu takımdaki yerini alabilecek.
 

cansın

Özel Üye
27 Nis 2008
8,788
31
Sözleşmesi Donduruldu

cb322a7b22954e5f83ebf80.jpg


Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.'den Kamu Aydınlatma Platformu'na (KAP) gönderilen açıklamada, Rodrigo Barbosa Tabata'nın sözleşmesinin askıya alındığı belirtildi.

Şirketten yapılan açıklama şöyle:

"Profesyonel futbolcularımızdan Rodrigo Barbosa Tabata ile aramızdaki mevcut TFF Profesyonel Futbolcu Sözleşmesi yabancı kontenjanı sorunu nedeniyle, geçici olarak askıya alınmıştır."
 

cansın

Özel Üye
27 Nis 2008
8,788
31
Michael Fink Mönchengladbach’ta

finkpeacecup280x186.jpg


Beşiktaş, gözden çıkardığı Michael Fink’i sezon sonuna kadar Borussia Mönchengladbach’a kiraladı.

Yeni transferlere lisans çıkarabilmek için sözleşmesi dondurulan Michael Fink 700 bin Euro bedelle Borussia Mönchengladbach’a gönderildi. Kulüpten yapılan açıklamaya göre Bundesliga ekibi, Fink’in satın alma opsiyonunu da aldı.

Beşiktaş, Almeida, Simao ve Fernandes transferlerinin ardından Tomas Zapotocny’i bedelsiz olarak göndermiş, Filip Holosko’yu İstanbul Büyükşehir Belediyespor’a kiralamış, Fink ve Tabata’nın da sözleşmelerini dondurmuştu. Beşiktaş’ta kontenjan fazlası olarak kalan son yabancı olan Tabata’nın da önümüzdeki günlerde Katar’ın Al Rayyan takımına kiralanması bekleniyor.
 

cansın

Özel Üye
27 Nis 2008
8,788
31
Kartal İlk Peşinde

kartalilkpesinde.jpg


Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında bugün İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a konuk olacak Beşiktaş, galip gelerek zirve yarışındaki takibini sürdürmeyi amaçlıyor.

Atatürk Olimpiyat Stadı'nda rakibiyle yaptığı Süper Lig'deki 3 maçı da kazanamayan, 1 kez yenilip, 2 kez de berabere kalan siyah-beyazlılar, yıldız oyuncularıyla bu kez ''şeytanın bacağını kırıp'', ''17'de 17'' hedefine emin adımlarla ilerlemek istiyor.

Süper Lig'de sezonun ikinci yarısına 5-1'lik Bucaspor galibiyetiyle iyi bir başlangıç yapan, Ziraat Türkiye Kupası'nda da hafta içinde lig lideri Trabzonspor'u 2-1 yenerek çeyrek finale yükselen Beşiktaş'ta sarı kart cezalısı Hilbert, sakatlığı nedeniyle sezonu kapatan Ersan Adem Gülüm ile tedavisi süren Nihat Kahveci bugünkü maçta forma giyemeyecek.

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'de 19. hafta maçları öncesi 31 puanla, lider Trabzonspor'un 12 puan gerisinde 5. sırada bulunuyor.

Atatürk Olimpiyat Stadı'nda saat 15.00'de başlayacak maçı hakem Fırat Aydınus yönetecek.
 

cansın

Özel Üye
27 Nis 2008
8,788
31
Iverson Beşiktaş'tan Ayrıldı

iversonbesiktastanayril.jpg


Beko Basketbol Ligi ekiplerinden Beşiktaş Cola Turka, büyük umutlarla transfer ettiği dünyaca ünlü yıldız Allen Iverson'dan gelen haberle sarsıldı.

IVERSON BEŞİKTAŞ'TAN AYRILDI

Kartalhaber.com ekibinden İsmail Burak Topal'la görüşen Beşiktaş'ın dünyaca yıldızı Allen Iverson, siyah-Beyazlı takımdan ayrıldığını açıkladı. Beşiktaş'ın kendisine gösterdiği ilgiden dolayı minnettar olduğunu belirten Iverson, "Gerekli açıklamayı önümüzdeki günlerde yapacağım. Bu bir zorunlu ayrılık. Detayları önümüzdeki günlerde açıklayacağım. Kalbim her zaman Beşiktaş'ın başarısı için atacak. Beşiktaş taraftarını çok özleyeceğim" dedi.​
 

cansın

Özel Üye
27 Nis 2008
8,788
31
Güven Gürsoy Beşiktaş'ta

guvengursoybesiktasta.jpg


Ziraat Türkiye Kupası'nda Trabzonspor maçında son dakikalarda sakatlanarak sezonu kapatan Ersan Adem Gülüm'ün yerine oyuncu arayan Beşiktaş, Spor Toto 3. Lig'de mücadele eden Malatyaspor'un 19 yaşındaki genç savunmacısı Güven Gürsoy'u renklerine bağladı.

Genç yaşına rağmen Bank Asya 1. Lig'de Malatyaspor'un küme düştüğü sezon 12 maçta forma giyen Güven, rakip kalelere 2 gol atmayı başarmıştı.

TFF 2. Lig'de 34 maçta 3 gol kaydeden genç stoper, TFF 3. Lig'de de 17 maçta forma giydi.

Güven, Türkiye Kupası'nda da 4 kez forma giyerken, U16 ve U17 formalarını da toplam 5 kez giydi.
 

cansın

Özel Üye
27 Nis 2008
8,788
31
BJK Güven Gürsoy ile Anlaştı

abb59f2d529d478a982c645.jpg


Spor Toto 3. Lig 1. Grup takımlarından Malatyaspor ile yollarını ayıran Güven Gürsoy Beşiktaş ile anlaştı.

Malatyaspor ile sözleşmesini karşılıklı olarak fesheden defans oyuncusu Güven Gürsoy, Süper Lig takımı Beşiktaş ile antrenör Mahmut Evren aracılığıyla yaptığı görüşme sonrası anlaştı. Genç futbolcu, Beşiktaş ile her konuda anlaştığını doğrularken, yarın sabah İstanbul'a giderek, resmi sözleşmeyi imzalayacağını kaydetti.

19 yaşındaki futbolcu, Beşiktaş gibi büyük bir camiaya transfer olduğu için çok mutlu olduğunu söyledi.
 

cansın

Özel Üye
27 Nis 2008
8,788
31
En Çok Konuşulan Futbolcu Oldu

6752158124415317238.jpg


Medya takip merkezi Interpress'in araştırmasına göre, ara transfer döneminde en çok haberde ismi geçen futbolcu, Beşiktaş'ın yeni transferi Hugo Almeida oldu.

Interpress, medyada yer alan ara transfer haberlerine ilişkin bir yaptığı araştırmaya göre, en çok habere konu olan oyuncu sıralamasında, Hugo Almeida, bin 274 haberle ilk sırada yer aldı.

Almeida'yı, bin 210 haberle siyah-beyazlıların bir diğer yeni transferi Simao Sabrosa izledi. Galatasaray'ın yeni transferi Arjantinli orta saha oyuncusu Juan Culio, 764 haberle üçüncü sırada yer aldı. Trabzonspor'un yeni transferleri Pawel ve Piotr Brozek kardeşler 702, Beşiktaş'ın Portekizli oyuncusu Manuel Fernandes 695 haberle spor sayfalarında yer aldı.

Bu arada, takımlarından ayrılan oyuncular için yapılan sıralamada da Beşiktaşlı oyuncular ön plana çıktı. Katar'ın Al-Rayyan takımına kiralanan Rodrigo Tabata 667, İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a kiralanan Filip Holosko 347, Borussia Mönchengladbach'a kiralanan Michael Fink için ise 289 haber yayımlandı.
 

cansın

Özel Üye
27 Nis 2008
8,788
31
Adalı: Hakemler Bizi Düşman Gibi Görüyor

adalihakemlerbizidusman.jpg


İşte Adalı'nın konuşmasından satır başları:

"Sezon başında ve devre arasında yaptığımız transferler ile Türk futbolunun marka değerine büyük katkı yaptık"

"Yaptığımız tüm yatırımlara karşın sezon başından bu yana hakemler tarafından düşman muamelesi görüyoruz"

"Bu sezon Trabzonspor ile başlayan operasyon ısrarlı bir şekilde devam ediyor"
"Emeklerimiz masa başı oyunlarıyla boşa gitmektedir"

"Hakemler çizgiyi geçen topu göremiyorlarsa, yapacakları şey hakemliği bırakmalarıdır"

"Biz ayrıcalık istemiyoruz ama Türk futbolunu bu hale getirenler ne ile övünecek?"

"Beşiktaş taraftarı, Türk futbolunun geleceği ile ilgili kaygılarında haklı"

"İnönü Stadı'nın dışında yaşanan olaylardan dolayı İstanbul dışında maç oynamak zorunda bırakıldık"

"Beşiktaş'ın güzel futbol oynamaktan başka hedefi yoktur"

"Birkaç kulüp dışında tüm kulüpler hakem hatalarından şikayetçi"

"Fırat Aydınus Beşiktaşlı olmadığını İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında ispat etmiştir ya da ispat etmek zorunda kalmıştır"

"Eğer soyunma odası basılacaksa biz en iyisini de yaparız"

"Bizim maçlarımızı yöneten hakemler, yıldız oyuncularımızın baskısını kaldıramıyor"

"Bundan sonra gereken zamanda gereken tepkilerimizi göstereceğiz. Bundan sonra en ufak olayda bu işin sorumluları en sert tepkiyi görecek"

"Başka takımların kaçak statları veya devletin yaptığı statlar bizi ilgilendirmiyor"
 

cansın

Özel Üye
27 Nis 2008
8,788
31
Guti Ankara'da Yok

gutiankaradayok.jpg


Süper Lig'in 21. haftasında yarın deplasmanda Ankaragücü ile karşılaşacak olan Beşiktaş, mücadelenin hazırlıklarını yaptığı antrenman ile tamamladı.

Siyah-beyazlı takımda kart cezalısı Quaresma'nın yanı sıra, sakatlıkları bulunan Cenk ve Nihat maç kadrosunu alınmadılar. Öte yandan son 2 haftadır sakatlığı nedeniyle düzenli olarak antrenmanlara çıkamayan Guti'nin de kadroya alınmadığı ve Ankara'ya gotürülmeyeceği açıklandı. Ayrıca Erhan Güven de maç kadrosuna alınmadı.

Sabiha Gökçen Havaalanı'ndan özel bir uçakla Ankara'ya hareket eden Beşiktaş'ın 18 kişilik Ankaragücü maçı kadrosu şöyle: Rüştü Reçber, Hakan Arıkan, Ekrem Dağ, İbrahim Toraman, İbrahim Üzülmez, Matteo Ferrari, Tomas Sivok, İsmail Köybaşı, Mehmet Aurelio, Fabian Ernst, Manuel Fernandes, Necip Uysal, Roberto Hilbert, Onur Bayramoğlu, Mert Nobre, Bobo, Simao Sabrosa, Hugo Almeida.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.