THT Beşiktaş J.K. 1903 Fun Clup

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

NeTiX

Üye
18 Ocak 2012
180
0
ßursa
Sayın Mod ' um Bende Katılmak İstiyorum 40 Mesajım Olmadığı İçin Mesaj Gönderemiyorum Lütfen Kusura Bakmayın Benide Alırmsıınız ? 'THT Beşiktaş J.K. 1903 Fun Clup''e
 

cansın

Özel Üye
27 Nis 2008
8,788
31
Quaresma'ya Talip Çıktı

4cjc2.jpg


Disiplinsiz hareketleriyle taraftarın da tepkisini çeken Ricardo Quaresma’ya, İspanya’dan talip var.

İtalyan basınında yer alan iddiaya göre; İspanya Ligi'nde 8. sırada bulunan ve UEFA Avrupa Ligi'ne gitmek için mücadele eden Sevilla, Quaresma ile kadrosunu güçlendirmek istiyor.

Ekonomik sıkıntılar yaşayan Beşiktaş'ta senelik 3 milyon 700 bin Euro kazanan Q7'nin yönetim tarafından gönderilip gönderilmeyeceği ise merak konusu.

...​
 

CyberCod

Uzman üye
29 Nis 2009
1,720
0
Mahşer Yeri'
kkk_334.jpg


Futbol Takımımız bugünü izinli geçirecek.
Bugün izin yapacak olan siyah-beyazlılarımız, Trabzonspor maçı hazırlıklarına yarın saat 11.00'da basına açık olarak yapacağı antrenmanla başlayacak.
 

_EReNCaN65

Adanmış Üye
19 Eyl 2008
6,402
2
VAN
Sponsorumuz Milangaz, 2011-2012 sezonunda 3 kupa kazanarak Camiamıza büyük gurur yaşatan basketbol takımımıza yemek verdi.
Dün akşam Kemer Country'de gerçekleştirilen yemeğe teknik kadromuz ve tüm oyuncularımız katıldı.

Demirören Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören, TFF Başkanı ve eski başkanlarımızdan Yıldırım Demirören, Basketbol Komitesi Üyemiz Abdullah Sözer ile eski yöneticilerimizden Şeref Yalçın yemekte yer aldı.

Yemekten önce toplu olarak fotograf çekimi yapıldı. Erdoğan Demirören yaptığı açıklamada, "Beşiktaş Milangaz Basketbol Takımı, bu sene çok önemli başarılara imza attı. Biz de elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalıştık. Bir sponsor olarak daha ne isterim ki, 3 kupa birden kazandılar. Tüm takıma ve emeği, geçen herkese çok teşekkür ederim" dedi.

Yemek sonunda pasta kesimi yapıldı.
 

_EReNCaN65

Adanmış Üye
19 Eyl 2008
6,402
2
VAN
Yönetim Kurulu Kararları

Yönetim Kurulumuz'un bugün yaptığı toplantıda aldığı kararlar şöyledir:
1-Yönetim Kurulu Asil Üyemiz Sayın Cem Bilge'nin istifası kabul edilmiştir.

2-Sayın Cem Bilge'nin istifası ile boşalan Yönetim Kurulu Asil Üyeliğine Genel Sekreterimiz Sayın Mesut Urgancılar getirilmiştir.

3-İcra Kurulu Başkanlığı görevini, İkinci Başkanımız Sayın Ahmet Nur Çebi'nin yapması kararlaştırılmıştır.
 

_EReNCaN65

Adanmış Üye
19 Eyl 2008
6,402
2
VAN
İşte Aybaba'nın listesi

G.Amerika'yı 5 günde karış karış gezen teknik direktör Samet Aybaba, 6 maçta 10 futbolcu izleyip hazırladığı raporu pazartesi günü yönetime sunacak


Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba, Brezilya'da yoğun mesaide... Geçtiğimiz Çarşamba günü Güney Amerika'ya uçan Aybaba genç oyuncuları tek tek izliyor. Aybaba, Chile-Boca Juniors maçında ev sahibi takımın sol ayaklı oyun kurucusu Charles Aranguiz ve golcüsü Francisco Castro'yu takip etti. Criciuma'da forma giyen Rodrigo Possebon'u tribünden izledi. Aybaba'nin listesinde Cortinthians ve Palmeiras'tan da isimler var. Siyah beyazlıların teknik patronu, Palmeiras'tan sol açık Luan Michel de Souza ve Patrik Leonardo Silva, Corinthians'tan stoper Wallace Reis da Silva ve forvet Romarinho, Arouca Marcos ile kaleci Rafael'i izleyecek. Aybaba, Santos'un idmanına da katılacak. Eski F.Bahçeli Edu ile bir araya gelecek. Coritiba'da kiralık oynayan Keirrison de Souza Corneiro hakkında bilgi alacak.

AYBABA'NIN LİSTESİ
Charles Aranguiz
Francisco Castrox
Rodrigo Passebon
Luan Michel de Souza
Patrik Leonardo Silva
Wallace Reis da Silva
Romarinho
Arouca Marcos
Rafael
Keirrison de Souza
 

_EReNCaN65

Adanmış Üye
19 Eyl 2008
6,402
2
VAN
Komutan Fernandes!

Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba, Portekizli yıldızın kesinlikle satılmamasını istedi, yeni sezonda takımı Fernandes’in üzerine kuracağını bildirdi. Yönetimin Egemen Korkmaz’da olduğu gibi bu oyuncudan da indirim istemeyeceği öğrenildi


Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba’nın, yönetim ile yaptığı yeni sezon planlamasında ne kadar teklif gelirse gelsin Manuel Fernandes’in kesinlikle satılmamasını istediği ortaya çıktı.
Yeni sezonda bütün oyun planlarını Portekizli oyuncu üzerinde kuracak olan Aybaba, çetenin diğer üyeleri için aynı düşüncede olmadığını yönetime iletti. Brezilya’ya gitmeden önce futbol komitesine takımla ilgili bir rapor sunan Samet Aybaba, kuracağı takımda Manuel Fernandes’e adeta dokunulmazlık verecek. Quaresma ve Almeida konusunda topu yönetime bırakan tecrübeli çalıştırıcının olmazsa olmazı Fernandes... Sahanın her yerinde oynayabilecek bir yeteneğe sahip olan Portekizli oyuncu için yönetime satış yasağı koydurtan Aybaba, ancak Fernandes’in ayrılmak istemesi durumunda ısrarcı olmama kararı aldı.

Alternatif de bakılıyor

Beşiktaş ile sözleşmesi devam eden Fernandes’in alacaklarını ödeyerek İngiliz kulüplerinin de transfer hevesini kursağında bırakan yönetimin, bu oyuncuyla görüşerek sözleşmesinde indirime gidip gitmeyeceği ise hala merak konusu. Geçen senenin en iyi oyuncularından olan Egemen’de olduğu gibi yönetimin Fernandes’ten de fedakarlık istemeyebileceği öğrenildi. Bütün taktik planlarını Manuel Fernandes üzerine yapacak olan Samet Aybaba, bu nedenle transferde mutlaka bu oyuncuya alternatif olabilecek bir ismin alınmasını da yönetimden istedi.
 

_EReNCaN65

Adanmış Üye
19 Eyl 2008
6,402
2
VAN
Bir tek Beşiktaş gidemiyor!

UEFA, Şampiyonlar Ligi'ne ve UEFA Avrupa Ligi'ne gidecek takımları açıkladı

UEFA, Şampiyonlar Ligi'ne ve UEFA Avrupa Ligi'ne gidecek takımları açıkladı. Buna göre Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'ne katılma hakkını elde edemedi. Siyah - Beyazlıların yerine Eskişehirspor UEFA Avrupa Ligi'ne gidiyor. Beşiktaşlı taraftarlar, TFF Başkanı Yıldırım Demirören'e "Fenerbahçe'yi kurtardın, olan Beşiktaş'a oldu" diyerek tepki gösterdiler.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.