user oluşturma instagram

99grofer

Yeni üye
15 Kas 2021
47
9
arkadaşlar instagram için user oluşturmam lazım otomatik bunu nasıl yapalım diyelimki yaptım bu userleri hesabıma nasıl basarım yardım edicek varmı varsa şimdiden teşekürler
 

Roichue

Asistan Moderatör
31 Mar 2022
1,406
888
Millî İstihbarat Teşkilatı
Instagram hesaplarını otomatik bir şekilde oluşturmak için hesap oluşturucu dediğimiz otomasyonlara ihtiyacınız vardır. Bunu özel bir şekilde kodlatmalısınız veya satın almalısınız.

Ücretsiz toollar falan hiç biri instagramda çalışmaz. Instagram yılda 1 kere güncelleme getiren bir platform değil her şey illaha bozuluyor.
Aynı şekilde takipçi atma içinde bir otomasyona ihtiyacınız vardır.

Kodlatmak isterseniz vb. yardımcı olabiliriz fakat masraflıdır. Sadece hesabınıza bir takipçi basmak için bunu yapıcaksanız gereksizdir.
Bunun yerine SMM Panelleri kullanabilirsiniz.

Daha detaylı bilgi isterseniz PM'dende ulaşabilirsiniz.

İyi forumlar.
 

CH

Asistan Moderatör
28 Ocak 2019
1,782
829
THT
Merhabalar,
User oluşturucu programlar piyasada mevcut fakat çoğunluğu ücretli. Ücretsiz olanlar ise virüs barındırmakta. Temiz bulup satın alıp kullanmaya başlarsanız, hesap oluşturmak için; Proxy, Mail adresi gibi bilgilerinizin elinizde çok sayıda mevcut olması gerekiyor. Program verdiğiniz içerikler doğrultusunda random hesap oluşturup sizlere format olarak bilgileri verecektir. Bu formatı bir panele yükleyip istediğiniz hesap ve hesaplara gönderim yapabilirsiniz.

Ek olarak, piyasada denk gelmeniz biraz şans olasılığı olmakla beraber toplu user dosyaları bulabilirsiniz. Kimileri platformlarda yayınlıyor, kimileri ise ücretiyle satıyor. Bu dosyaları elde edip zamandan ve masraftan kazanabilirsiniz.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.