Whatsapp Database Hack - Database Key Hack - Database MSQL Upload (Whatsapp Database Kırma) + Türkçe Videolu Anlatim

Projeye Gelişmesi İçin Ve Konunun Devami İçin Destek Verirmisin ?


  • Kullanılan toplam oy
    53

nursnmez

Katılımcı Üye
22 May 2013
421
0
konuyu dikkatli oku.

Veya bu aksiyonlara girmeden, what crypt adlı siteyi kullanabilirsin :)

Burda yaptigimiz islemler uygulama yazip dosya calmak o site ile ne alakasi var kardesim konunun tamamini okumadan yorum yapiyorsun. O site en son asamadaki android viewer gorevini goruyor dosyalari ele gecirmeden gene bir ise yaramiyor anlayacagin burda amac dosyalari ele gecirmek.
 
Son düzenleme:

musileno

Kadim Üye
20 Tem 2007
5,774
3
Burda Yaptigimiz İslemler Uygulama Yazip Dosya Calmak O site İle ne alakasi var kardesim konunun tamamini okumadan yorum yapiyorsun. O site en son asamadaki android viewer gorevini goruyor dosyalari ele gecirmeden gene bir ise yaramiyor anlayacagin burda amac dosyalari ele gecirmek.

Tamam zaten ben ele geçirmeden sonraki kısım için dedim.
 

VeNeRo

Üye
18 Eyl 2015
202
0
Hocam peki whatsapp mesajları telefonumuzda depolandığından ziyade bir de yazdığımız mesajlar anlık olarak whatsapp sunucularına gidiyor mu?
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.